top

De ce noi

⇒   Prin programe si tehnici speciale adaptate fiecarui elev in parte, dar si prin munca deosebita a instructorilor nostrii, consideram ca odata ce un copil ajunge in clubul nostru, ajunge sa se dezvolte mai mult. Acesta isi v-a dezvolta abilitatiile de comunicare, v-a face sport, v-a deveni mai mobil si mai echilibrat si v-a invata sa priveasca lumea cu alti ochi. Nu este doar un lucru spus, va stam la dispozitie si va invitam sa vedeti acest lucru in oricare dintre orele de antrenament sustinute la una din cele doua locatii ale clubului nostru.


„Un tata a fost intrebat de una altul:

– De ce cheltui bani și atât de mult timp cu antrenamentele si campionatele la care participa copilul tau?

Celălalt părinte răspunde:

– Ei bine, trebuie sa-ti marturisesc ca de fapt nu plătesc pentru ca fiul meu să concureze!

– Dacă nu plătești pentru ca el să se antreneze și să concureze, pentru ce plătești?

– Ei bine, răspunde tatăl copilului: plătesc pentru acele momente in care fiul meu e atât de obosit și simte că vrea să renunțe, dar nu o face…

Plătesc pentru oportunitatea pe care fiul meu o poate avea de a-si face prieteni de durată.

Plătesc pentru oportunitatea de a avea profesori și maeștri uimitori care îl vor învăța nu doar despre artele marțiale, pe tatami, ci și despre lupta pe care o duce cu sine în fiecare zi a vieții.

Plătesc pentru ca fiul meu să învețe să fie mai disciplinat.

Plătesc pentru ca fiul meu să învețe să aibă grijă de corpul său.

Plătesc pentru ca fiul meu să poată învăța să lucreze cu ceilalți și să fie un bun membru de echipa, susținător, amabil și respectuos.

Plătesc ca fiul meu să învețe să facă față dezamăgirii, când nu câștigă, deși a exersat de o mie de ori, dar totuși ridică capul și este hotărât să o facă mai bine data viitoare…

Plătesc pentru ca fiul meu să învețe cum să facă și să atingă obiective.

Plătesc ca fiul meu să învețe că durează ore și ore de muncă grea pentru a crea un campion, iar succesul nu se întâmplă peste noapte.

Plătesc pentru ca fiul meu să poată fi la practică în loc să se implice în lucruri greșite…

Aș putea continua, dar ca să fiu scurt, nu plătesc pentru ca el să se antreneze și să lupte, plătesc pentru oportunitățile pe care le oferă Arta Martiala fiului meu pentru ca el să dezvolte atribute care să servească pentru binele vieții sale, și să-i ofer oportunitatea de a binecuvânta viețile altora.”